hu_lang en_lang de_lang

a1
  Bemutatkozás

1983. január 19-én születtem Dunaszerdahelyen (Szlovákia). Alapfokú tanulmányaimat Felbáron végeztem.
  Már kisgyerekként is rendkívül érdekelt a kézművesség, nagy lelkesedéssel figyeltem a kézműves szakmákat. Így a pályaválasztás előtt egyértelmű volt számomra, hogy bármilyen szakmát is választok, annak a somorjai Művészeti Alapiskolában tökéletesített rajztudásom és kreativitásom lesz az alappillére.
  1999-ben kitüntetéssel végeztem a győri Kovács Margit Szakközépiskola tűzzománcozott dísztárgykészítő szakán, melyet a tanintézmény kiváló referenciái miatt választottam. Ugyanebben a tanévben az évfolyam legtehetségesebb és legszorgalmasabb diákjának járó arany gyűrűt is elnyertem.
  Majd középfokú tanulmányaimat a gútai Schola Privata Gutaiensis Szakközépiskolában folytattam, 2001-ben érettségiztem vállalkozástanból. Ezután ismét Győrbe kerültem, ahol Hefter László Ferenczi Noémi-díjas üvegművész segítségével elsajátítottam az ólomüvegezés csínját-bínját, illetve a Kovács Margit Szakközépiskola ólomüvegező szakán oklevelet szereztem.

Amennyiben bármely, az oldalon található munkám felkeltette az érdeklődését, szeretné megvalósíttatni egyedi elképzeléseit üvegből, úgy kérem, hívjon vagy írjon:

kapcsolat.

signature